Modelet e Veturave

Rent a car ne Prizren
Model Limousine
Doors 5
Seats 5
Transmission Manual
Navigation Yes
Air conditioning Yes
Rent now
Rent a Car Prishtine
Model Limousine
Doors 5
Seats 5
Transmission Automatic
Navigation Yes
Air conditioning Yes
Rent now
Model Limousine
Doors 5
Seats 5
Transmission Manual
Navigation Yes
Air conditioning Yes
Rent now
Model Limousine
Doors 5
Seats 5
Transmission Automatic / Manual
Navigation No
Air conditioning Yes
Rent now
Drive Rent a Car Prishtine
Model Limousine
Doors 5
Seats 5
Transmission Automatic
Navigation Yes
Air conditioning Yes
Rent now
Drive Rent a car ne Prishtine
Model Limousine
Doors 5
Seats 5
Transmission Automatic
Navigation Yes
Air conditioning Yes
Rent now
Drive Rent a Car Prishtinë
Model Limousine
Doors 5
Seats 5
Transmission Manual
Navigation No
Air conditioning Yes
Rent now

DRIVE RENT A CAR

Ēshtë një kompani që ofron vetura me qera lloje te ndryshme te veturave me sigurime full kasko.
Llojllojshmeri të modeleve të veturave mundësojm plotësimin e kërkesave tuaja.
Punojmë 24/7 dhe ofrojmë sherbime te shpejta dhe jo të komplikuara.
Ofrojmë vetura me qera të markave të ndryshme me vitet më të reja të prodhimit.

Rent a car ne Prishtine